ДОБРЕ ДОШЛИ НА САЙТА НА "СМАРТ БИЗНЕС ОФИС" ЕООД - ПОЛЕЗНИТЕ НЕЩА ЗА ВАШАТА КОЛА 

ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ© 

Български

За поръчки и информация: +359878194778

Съдържанието на https://www.avarien-komplekt-kat.com е собственост на "Смарт Бизнес Офис" ЕООД и е защитено от Закона за авторското право и сродните му права и от Наказателния кодекс. Не ни копирайте. Бъдете креативни!

За нас

За Смарт Бизнес Офис ЕООД 

     Ние сме българска бързоразвиваща се компания, специализирана в сервизното обслужване на противопожарни съдове и лидер в продажбата на сертифицирани аксесоари за автомобили, свързани с безопасността на водача и пътниците. Притежаваме разрешително с номер 969 от 28.11.2018 г. издадено от Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" - МВР. От 15.01.2020 имаме разрешение и за поддржане и обслужване на пожарни системи и съоръжения на територията на цялата страна.

През годините наложихме висок стандарт в изработването на качествени аварийни комплекти, които позволиха на потребителите да се чувстват спокойни и защитени по време на път с автомобилите и плавателните си съдове. Продуктите са ни еталон за естетика и практичност, поради което сме обект на неправомерни имитации и копиране от страна на конкурентни организации.

     Смарт Бизнес Офис ЕООД е официален представител за България на полските пожарогасители OGNIOCHRON, сертифицирани от MPA Dresden GmbH, както и на много други европейски компании в областта на безопасноста при пътуване. През 2017 и 2018 г. защитихме в Патентно ведомство на Република България редица оригинални дизайни, които пуснахме в серийно производство, като се надяваме през 2021 г. отново да отговорим на високите изсквания на нашите клиенти.

Благодарим Ви за доверието. Успехът на нашият бизнес е благодарение на Вас. 

Booking.com
© 2017 - 2024 Всички права запазени